over inMei

Mei is de mooiste maand van het jaar. De natuur staat in bloei, vol kleur en nieuwe leven. De dagen worden lichter en warmer. De natuur beweegt zich van binnen naar buiten en laat zich weer zien. Zo is het ook met de coaching van inMei. De kracht die in jou zit komt naar buiten en mag gezien worden. Jij komt tot bloei. Krachtig, inspirerend en open.
Je kan dan zeggen: “ik ben in mijn eigen ik. Ik ben inMei”

de Coach

Mijn naam is Sarah en ik ben geboren in mei. Na mijn opleiding communicatie heb ik me verder verdiept in persoonlijke communicatie en ontwikkeling door de opleiding neuro linguïstisch programmeren. Hier heb ik mijn talent en enthousiasme ontdekt voor het coachen van persoonlijke groei. Met een open en aandachtige houding coach ik met en vanuit gevoel. Ik wil met mijn eigen wijsheid en ervaring anderen inspireren.

Ik coach vanuit gevoel en met aandacht voor wie jij bent. Ik help je graag groeien en ontwikkelen en zo jouw eigen waarde te ontdekken en te versterken. Wat zijn jouw belemmeringen? Welke kracht heb jij in je? Wat is jouw potentie? Ik ben nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen, jij ook?