coaching

Kennismaking

Het belangrijkste als het gaat om persoonlijke coaching is een klik die echt goed voelt.

Inspiratiesessie

Door heldere oefeningen krijg je nieuwe inzichten en geef jij je zelfvertrouwen een boost.

Kort traject

In een coachingstraject van vijf sessies brengen we jouw belangrijkste vraag in beeld.

Intensief traject

in een coachingstraject van tien sessies gaan we intensief dieper in op jouw vraag.

Kennismaking

Het belangrijkste als het gaat om persoonlijke coaching is een klik die echt goed voelt. Daarom is kennismaken met inMei altijd vrijblijvend. In een online gesprek van 30 minuten bespreken we jouw situatie en wensen en kan jij je vragen stellen aan mij. Daarna kan jij bepalen of we samen verder gaan.

Inspiratiesessie

Soms zit je vast en heb je gewoon een duwtje in de goede richting nodig. In een inspiratiesessie staan we kort stil bij jouw probleem en richten we ons vervolgens op jouw doel. Aan de hand van heldere oefeningen krijg je nieuwe inzichten en geef jij je zelfvertrouwen een boost.

Een sessie is 150 minuten. 

€125,-

inMei - karakter 10

Kort traject

In een kort coachingstraject van vijf sessies brengen we jouw belangrijkste vraag in beeld. We staan stil bij het probleem, de mogelijkheden en ontwikkelpunten. Jij leert vanuit jouw eigen kracht anders te reageren op de situatie.
Een sessie is 50 minuten. 

€325,-

Intensief traject

In een intensief coachingstraject van tien sessies gaan we dieper in op jouw vraag. We onderzoeken waar het probleem vandaan komt en wat jouw overtuigingen zijn. Je krijgt meer inzicht in wie jij bent en waarom je doet wat je doet. 

Een sessie is 50 minuten.

€650,-

Self care