Vrijheid

Een paar jaar geleden was vrijheid een van de grootste thema’s in mijn leven. Hoe kon ik, gevangen in een baan waar ik niet op mijn plek was, gevangen in een pijnlijk huwelijk, gevangen in mijn rol als moeder, vrijheid ervaren? Het verlangen groeide en de frustratie werd alsmaar groter.

Bij de eerste nieuwe maan van 2018 zette ik voor mijzelf de heldere intentie voor dat jaar: VRIJHEID. Hoe het op mijn pad zou komen, hoe het mijn leven zou veranderen wist ik toen nog niet.

Een paar maanden later besloten we te gaan scheiden. Veel verdriet, eenzaamheid en pijn volgde. Veel zorgen om mijn toekomst en die van mijn kinderen. Ik moest hard werken om deze grote verandering te verwerken in mijn leven. Maar het lukte en toen was daar … vrijheid.

De vrijheid om mijzelf terug te vinden, om te doen wat ik wilde en wat goed was voor mij. De vrijheid om te reizen, om te creëren, om te rusten en om te helen.

Uit die vrijheid groeide inMei. Het vertrouwen in mijzelf om met mijn eigen kennis en ervaring anderen te kunnen helpen. Met coaching en workshops, inspiratie en aandacht. Want nu weet ik wie ik ben, ik ben in mijn eigen ik, ik ben inMei.